Concept Meubel

Kast op Maat

Veilig betalen

Betalen met bankoverschrijving of Ideal

Montage nodig?

Zelf liever niet monteren? Wij zetten uw meubel op locatie in elkaar

Kast op Maat

 

Een kast op maat laten maken is in meerdere situaties een juiste keuze. Er zijn ontzettend veel soorten kasten te verkrijgen, maar toch komt het veel voor dat mensen nét niet kunnen vinden wat zij nodig hebben. Het formaat is wel goed, maar de kleur en stijl passen niet binnen het bestaande interieur. De uitstraling is perfect, maar de kast biedt onvoldoende opbergruimte of komt net een stukje voor het raam te staan.. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van zaken waar mensen tegenaan lopen tijdens de zoektocht naar de perfecte kast. Met een kast op maat weet u zeker dat u de perfecte kast koopt. Concept Meubel maakt voor u een maatwerk kast in de juiste kleur, in de gewenste stijl en met de perfecte afmetingen.

Concept Meubel wandmeubel op maat Wenen
Concept Meubel wandmeubel op maat Burgos

De voordelen van een kast op maat

Een kast op maat biedt u tal van interessante voordelen, zeker wanneer u kiest voor de vakkundige service van Concept Meubel. Wij geven u graag inzicht in de 5 belangrijkste voordelen van een maatwerk kast:

  • Gegarandeerd hoge kwaliteit
  • Maximale keuze aan kleur, stijl en maatvoering
  • Zeer lange levensduur
  • Volledig naar wens opgebouwd
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding

Een maatwerk kast die perfect bij u past

Wanneer wij een kast op maat voor u maken, dan gaan wij volledig uit van uw wensen en eisen. De maatwerk kast past perfect bij uw persoonlijke voorkeuren als het gaat om de kleur, de sfeer en de vorm. Daarnaast is het belangrijk dat deze de juiste afmetingen heeft en een indeling die voor u praktisch is. Alle factoren die voor u belangrijk zijn worden meegenomen in het ontwerp.

Wilt u een kast op maat laten maken in een klassieke, romantische, moderne, industriële of landelijke stijl? Wij gaan graag voor u aan de slag. Heeft u een maatwerk kast met een unieke uitstraling nodig, omdat de rest van uw interieur ook uniek is? Geen probleem voor onze ervaren vakmensen. Wij maken de maatwerk kast die écht op alle punten perfect aansluit bij uw voorkeuren, tegen een vriendelijke prijs.

Concept Meubel wandmeubel met bureau op maat
Concept Meubel wandmeubel op maat Modena

Wanneer is een kast op maat de beste keuze?

Steeds meer mensen kiezen voor een kast op maat, zoals een televisiekast, een boekenkast of een voorraadkast. Iedereen heeft hier natuurlijk eigen redenen voor. Zo zijn er mensen die een maatwerk kast willen, omdat zij gewoon een uniek meubelstuk willen hebben. Er zijn ook mensen die voor maatwerk kiezen, omdat de ruimte in huis hierom vraagt.

Heeft u bijvoorbeeld een loze ruimte onder de trap en wilt u hier een mooie, goed georganiseerde opbergruimte van maken? Dan kunnen wij hiervoor de perfecte kast op maat realiseren. Alle maatwerk kasten van Concept Meubel zijn van uitzonderlijke kwaliteit en kennen een lange levensduur. Een maatwerk kast van onze hand is altijd een goede keuze!

Laat u ook een kast op maat maken?

Heeft u interesse in een kast op maat van Concept Meubel? Wij gaan graag voor u aan de slag. U kunt direct in onze webshop met het gewenste design aan de slag. Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan kunt u uw bestelling plaatsen en veilig afrekenen middels een betaalmethode die het best bij u past. U heeft hierbij direct de mogelijkheid om aan te geven of u de kast op maat zelf wilt monteren of, tegen een meerprijs, door ons wilt laten monteren op uw locatie.

Wij bezorgen de maatwerk kast(en) gratis wanneer de bestelling meer dan 700 euro bedraagt. Komt u er niet helemaal uit of wilt u meer informatie of advies over een kast op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Concept Meubel wandmeubel op maat Milaan

Ter inspiratie

No gallery template found!

Voldoende inspiratie opgedaan?

Stel zelf uw ideale meubel samen aan de hand van de onderdelen die u in onze webshop kunt bestellen. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of telefonisch. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Neem contact op

Locatie

Nobelstraat 47
3512 EM Utrecht

Contact

T 030 – 231 75 36
M 06 – 12 44 83 58
E info@conceptmeubel.nl

Openingstijden

M : Op afspraak

D  : 13.30–17.30

W - V : 10.30 - 17.30

Zat : 10 – 17

Zon : Gesloten