Inbouwkast op maat

Concept meubel

Veilig betalen

Betalen met bankoverschrijving of Ideal

Montage nodig?

Zelf liever niet monteren? Wij zetten uw meubel op locatie in elkaar

Een inbouwkast op maat laten maken om tegen of onder een schuine wand te laten plaatsen? Misschien wilt u wel een inbouwkast die perfect tussen twee rechte wanden past en reikt tot aan het plafond. Bij Concept Meubel kan het allemaal.

Wij bouwen voor u een inbouwkast op maat die uitstekend past op de plaats waar u deze hebben wilt. Hiervoor luisteren wij goed naar uw wensen en eisen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de inbouwkast op alle vlakken voldoet aan uw persoonlijke voorkeuren. Zo bieden wij u een ruime keuze aan materialen en kleuren. Wij bouwen de inbouwkast op maat die al uw verwachtingen overtreft, in de juiste afmetingen en de stijl die past bij uw interieursmaak.

inbouwkast op maat
kledingkast op maat

Waarom een inbouwkast op maat?

Eén van de belangrijkste voordelen van een inbouwkast op maat is wel dat deze altijd perfect past op de plaats waar u de kast wilt hebben. U kunt eenvoudig een inbouwkast op maat voor onder een schuine wand laten maken, bijvoorbeeld, zodat u ondanks de beperkingen van de schuine muur toch alle ruimte goed benut. Wanneer u kiest voor een maatwerk inbouwkast van Concept Meubel, dan profiteert u van diverse mooie voordelen:

  • Een maatwerk inbouwkast past altijd
  • De kleur, stijl en maatvoering worden afgestemd op uw wensen
  • Uw inbouwkast op maat wordt naar voorkeur opgebouwd
  • U geniet jarenlang van uw maatwerk inbouwkast
  • De maatwerk inbouwkasten bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding

Een maatwerk inbouwkast is vaak de beste keuze

In veel situaties is het een goede keuze om een inbouwkast op maat te laten maken. Standaard kasten passen vaak nét niet mooi in de ruimte. De kast is net te laag of er blijft een onhandige ruimte naast de kast over die u niet kunt benutten. Met een inbouwkast op maat kunt u altijd alle beschikbare ruimte goed benutten. Dit geldt ook zeker wanneer u een inbouwkast op maat voor onder een schuine wand laat maken. Met een maatwerk inbouwkast profiteert u altijd van maximale ruimte en een mooi plaatje om naar te kijken.

inbouwkast op maat van concept meubel
inbouwkast op maat utrecht

Wij bieden u de beste inbouwkast op maat

Wanneer u bij ons komt voor een inbouwkast op maat, dan brengen wij al uw wensen en eisen voor de kast in kaart. Wij denken hierin graag met u mee en bieden u extra inspiratie wanneer u nog niet precies weet wat u wilt. Natuurlijk leggen wij u graag alle mogelijkheden voor een inbouwkast op maat voor. We bepalen niet alleen de kleur, de stijl en de sfeer, maar ook de indeling en uiteraard de maatvoering. Zo ontwerpen wij de inbouwkast op maat die perfect bij u past. Vervolgens gaan wij deze voor u vervaardigen, waarbij wij zorgen voor een nauwkeurige afwerking. Hierdoor kunnen wij u altijd een maximale kwaliteit van uw inbouwkast op maat garanderen.

Wilt u ook een inbouwkast op maat?

Op onze website kunt u zelf aan de slag met uw maatwerk inbouwkast, maar u bent op afspraak ook welkom in onze showroom. Hier informeren en adviseren wij u graag. Regelt u alles zelf online? Dan betaalt u via een veilige betaalmethode. Bedraagt uw bestelling 700 euro of meer? Dan verzenden wij uw order kosteloos. Uiteraard is het mogelijk om uw inbouwkast op maat tegen een meerprijs te laten monteren door onze professionals. Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

inbouwkast op maat

Voldoende inspiratie opgedaan?

Stel zelf uw ideale meubel samen aan de hand van de onderdelen die u in onze webshop kunt bestellen. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of telefonisch. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Neem contact op

Locatie

Nobelstraat 47
3512 EM Utrecht

Contact

T 030 – 231 75 36
M 06 – 12 44 83 58
E info@conceptmeubel.nl

Openingstijden

M : Op afspraak

D  : 13.30–17.30

W - V : 10.30 - 17.30

Zat : 10 – 17

Zon : Gesloten